DSO berekenen

Voor bedrijven, overheidsinstellingen en advocaten

Al ruim 25 jaar een allround incassopartner

Een oplossing voor al uw incassovraagstukken

Of het nu gaat om een individueel geval of honderden debiteuren, BRU is u graag van dienst bij al uw incassovraagstukken. Wij zijn kleinschalig genoeg om u op een persoonlijke en flexibele manier te ontzorgen en actief mee te denken. En groot en veelzijdig genoeg om ook grootschalige en zeer complexe zaken tot een goed einde te brengen.

Voor wie we werken

BRU maakt goed advies en doeltreffende dienstverlening bereikbaar voor alle bedrijven en organisaties. Van zzp’er tot multinational. Onze vaste cliëntenkring is dan ook zeer divers.

Over het algemeen kunnen we onze klanten toebedelen in onderstaande branches:

Actuele informatie online

Met ons Dossier Online heeft u altijd toegang tot uw lopende incassotrajecten. Zo beschikt u 24 uur per dag, 7 dagen per week over de meest actuele informatie.


Oog voor de klantrelatie

Wij weten hoe het belangrijk het is om tijdens het incassotraject de zakelijke relatie met uw klant te behouden. Daarom werken wij samen met u aan een oplossing: professioneel en doortastend, tactvol en constructief.


Risicoanalyse

Wilt u liever vooraf persoonlijk advies op maat? Of een quickscan van uw facturenmanagement? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag hoe u met goed debiteurenbeheer financiële ruimte creëert en kosten bespaart.


Onze specialismen

MKB

Veel MKB’ers vinden incassowerkzaamheden (te) tijdrovend, maar geven deze werkzaamheden ook niet graag uit handen. Vaak zijn zij bang om door het incassotraject hun klanten of opdrachtgevers kwijt te raken. BRU heeft zeer veel ervaring met het ondersteunen van MKB’ers.

Lees meer…

Gemeenten

BRU heeft veel expertise en ervaring in het incasseren voor gemeenten. Wij verzorgen workshops en trainingen voor administraties en ondersteunen gemeenten met het opzetten en uitvoeren van hun debiteurenbeleid. Ook staan wij gemeenten bij in hun strijd tegen de illegale bewoning van vakantieparken.

Lees meer…

Advocatuur

Vanuit Utrecht ondersteunen wij advocaten, notarissen en andere juridische professionals door heel Nederland. Kwaliteit, snelheid en uitstekende bereikbaarheid staan daarbij voorop. U heeft altijd één aanspreekpunt en kunt uw opdracht ook online of via e-mail aanleveren. BRU is 24/7 bereikbaar.

Lees meer…

Corporates

BRU werkt met gespecialiseerde teams voor grote corporates, in branches waar veel openstaande facturen aan de orde van de dag zijn. Wij denken met deze cliënten mee over debiteurenbeleid en creditmanagement, adviseren over procesoptimalisatie en geven trainingen. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook het gehele incassotraject verzorgen.

Lees meer…

Woningcorporaties

BRU heeft veel ervaring met incasseren in de huursector. Onze specialisten kennen de specifieke wet- en regelgeving en weten wat er speelt in
de branche. Wij ondersteunen woningcorporaties bij hun debiteurenbeleid en nemen indien gewenst, maar altijd in overleg, het hele incassotraject over.

Lees meer…

Onze diensten


Buitengerechtelijke incasso

Voor veel organisaties klinkt het inschakelen van een deurwaarder als een zwaar middel. Toch is incasso het specialisme van gerechtsdeurwaarders. We zijn doortastend en doeltreffend, maar weten ook conflicten te beheersen en onnodige kosten te voorkomen.

Meer informatie

Gerechtelijke incasso

Als een minnelijk incassotraject niet tot het gewenste resultaat leidt, kunnen wij de zaak aan de rechter voorleggen. Uiteraard in overleg met u. U weet daardoor precies waar u aan begint en wat de risico’s zijn. Daarna verzorgen we de hele gerechtelijke procedure.

Meer informatie

Executie en tenuitvoerlegging

Voldoet de debiteur ook na een vonnis nog niet aan zijn verplichtingen? Dan ondersteunen we u met betekeningen, het beslag leggen en het uitvoeren van ontruimingen. Doortastend en doeltreffend.

Meer informatie

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.