gerechtsdeurwaarder utrecht

Downloads

Documenten, rekentools en informatie voor het optimaliseren van uw debiteurenbeheer.

Documentatie en downloads om uw debiteurenbeheer te verbeteren

BRU is een laagdrempelig kantoor met korte lijnen naar onze opdrachtgevers. We geloven niet in standaardprocedures maar bieden maatwerk. Dat betekent dat wij in sommige gevallen ook liever advies geven dan dat wij direct een incassotraject starten. Benieuwd hoe u uw debiteurenbeheer kunt optimaliseren? Bekijk onderstaand onze downloads, voorbeelddocumenten en adviestrajecten.

Ervaren incassopartner

Bij ons vindt u alle incasso- en deurwaardersdiensten in één hand. Vanaf de eerste aanmaning tot en met gerechtelijke procedures en beslaglegging. Uw zaken worden behandeld door een team van ervaren gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers.


Al onze downloads

Download onze paper

Wilt u sneller over uw geld beschikken, zonder dat dit afbreuk doet aan uw klantrelaties? Slimme inrichting van uw debiteurenbeleid kan veel voordeel opleveren. In onze paper vindt u tientallen tips en inzichten om uw beleid te optimaliseren

> Paper downloaden (PDF, 10 pagina’s).

 

Download onze toolkit!

Eerst zelf bekijken of u uw openstaande vordering kunt incasseren, zonder tussenkomst van een incassobureau of gerechtsdeurwaarder? Download onze Toolkit Debiteurenbeheer met voorbeeldbrieven en rekentools.

> Toolkit downloaden

 

Download onze checklist

Als ondernemer wilt u facturen zo snel mogelijk betaald hebben. Wist u dat u dat voor een groot deel zelf in de hand heeft? Om u daarbij te helpen heeft BRU deze checklist opgesteld. Onbetaalbaar!

> Checklist downloaden

Laat uw facturatieproces beoordelen

U wilt facturen snel betaald krijgen, zonder al teveel onnodige rompslomp. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe een optimaal facturatieproces er uit ziet. Benieuwd waar uw verbeterpunten liggen? Laat ons een analyse uitvoeren.

> Facturatieproces analyseren

 

Laat uw aanmaning analyseren

Aanmaningen zijn al vervelend genoeg. Wanneer u er één verstuurt, wilt u dan ook dat de kans zo groot mogelijk is dat de openstaande factuur alsnog betaald wordt. Hoe? Laat uw aanmaning controleren op verbeterpunten.

> Aanmaning analyseren

 

Download ons belscript

Telefonisch nabellen van onbetaalde facturen kan een uiterst effectief middel zijn om uw debiteur op de hoogte te brengen van de betalingsachterstand. Download daarom ons handige belscript voor telefonische betalingsherinneringen en telefonisch aanmanen.

> Belscript downloaden

Voortvarend uit de startblokken

U wilt uw onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald hebben. Dat snappen wij maar al te goed. Om dit te bewerkstelligen bieden we u graag een aantal opties. Zo kunt u zelf voortvarend aan de slag met onze Toolkit Debiteurenbeheer, maar kunt u ook eenvoudig online een incasso indienen of ons direct als deurwaarder inschakelen.