wat doet een incassobureau

Werkwijze

Praktisch, integer en oplossingsgericht

Financieel-juridische oplossingen die werken

Als ondernemer kunt u iedere dag tegen juridische vragen of problemen aanlopen. Als dat gebeurt wilt u natuurlijk een praktische oplossing en geen juridische haarkloverij.

Bij BRU vindt u deskundige en ervaren adviseurs die staan voor een pragmatische, doortastende en pro-actieve no-nonsense aanpak.

Kwaliteit

Kwaliteit is onze prioriteit. Iedere stap in de behandeling van uw dossier bereiden we zorgvuldig voor en wegen we af tegen het te verwachten resultaat.


Klantgerichtheid

Uw belang staat voorop. We overleggen regelmatig over de beste strategie. En u blijft permanent op de hoogte van de vorderingen, o.a. via de applicatie Dossier Online.


Resultaat

Wij zijn de schakel tussen u en uw debiteur. We willen op een integere, redelijke maar zeker ook doortastende manier voor u maximaal resultaat behalen.


Veelzijdige expertise


Juridisch advies

Geeft u de voorkeur aan een minnelijke oplossing, waarbij overleg met uw wederpartij plaatsvindt om zo tot overeenstemming te komen? Wilt u liever direct rechtsmaatregelen nemen? Of bent u er misschien niet zeker van wat voor u de juiste oplossing is? We denken graag met u mee over de voor u en uw situatie meest wenselijke en haalbare aanpak.

Mediation en correspondentie

U heeft onenigheid met een contractpartij, werknemer of andere relatie en komt er samen niet uit. U wilt de verstandhouding niet verstoren maar er moet wel iets gebeuren. We geven advies of treden namens u op als tussenpersoon. We zoeken bij voorkeur naar een voor beide partijen acceptabele oplossing. Wel zo prettig voor de toekomst.

Procederen

U hebt werkelijk alles gedaan om met uw wederpartij tot overeenstemming te komen maar dit blijkt uiteindelijk toch niet mogelijk. Verder overleg heeft niet uw voorkeur. Dan is in veel gevallen het voeren van een gerechtelijke procedure noodzakelijk. Ook daarin staan we u deskundig terzijde. We hebben er alle expertise voor in huis.

werkwijze incassobureau

Elke debiteur heeft zijn verhaal

Wij helpen u om dat verhaal tot een goed einde te brengen

Debiteurenbeheer – Voorkom betalingsachterstanden

In kleine en middelgrote organisaties is het vaak niet vanzelfsprekend te investeren in actief debiteurenbeheer. Terwijl juist in het MKB zo’n investering zich snel terugverdient. Er komt immers meer geld beschikbaar voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

BRU maakt optimaal debiteurenbeheer ook bereikbaar voor het MKB, verenigingen en instellingen, en zelfs voor zzp’ers. Met de juiste ondersteuning maakt u met kleine stappen al een groot verschil.

Maak een afspraak en we vertellen u graag hoe u met goed debiteurenbeheer kosten bespaart en meer financiële ruimte creëert. Op basis van bijvoorbeeld een quickscan van uw facturenmanagement krijgt u een advies op maat.

Gratis handige toolkit

We ondersteunen u met praktische tools voor het goed organiseren van uw debiteurenbeheer zoals voorbeeldbrieven, uitleg over de wettelijke regeling voor incassokosten, praktische tips, tijdslijnen etc.

> Download de toolkit hier.

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten bij:

BFT logo
Bureau Financieel Toezicht
Deurwaardersnet logo
Deurwaardersnet
KBvG logo
Incassobureau utrecht

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Neem contact met ons op voor een eerste oriëntatie. Gratis en zonder verplichtingen