incassobureau te utrecht

Contact

Uitstekend bereikbaar

We zijn gevestigd in het FC Utrecht-stadion Nieuw Galgenwaard, Ingang Oost. Zowel per auto als per openbaar vervoer zijn we zeer goed bereikbaar en er is volop parkeerruimte direct voor de deur. Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Maak dan gebruik van het contactformulier hieronder. Bellen of mailen kan uiteraard ook.

Contactgegevens

030 - 21 22 150
info@bru-deurwaarders.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.30u-17.00u

Bezoekadres

Herculesplein 261, 3584 AA Utrecht

Postadres

Postbus 14015, 3508 SB Utrecht

Voortvarend uit de startblokken?

U wilt uw onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald hebben. Dat snappen wij maar al te goed. Om dit te bewerkstelligen bieden we u graag een aantal opties. Zo kunt u zelf voortvarend aan de slag met onze Toolkit Debiteurenbeheer, maar kunt u ook eenvoudig online een incasso indienen of ons direct als deurwaarder inschakelen.

Heeft u vragen over een ontvangen aanmaning of brief?

Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden

Betreft het een ambsthandeling met spoed?

Neem dan direct contact met ons op.

Klachtenregeling

Wij streven er altijd naar om op een juiste en correcte wijze te werken en de belangen van alle betrokkenen in het oog te houden. Bent u het desondanks ergens niet mee eens of heeft u een klacht? Vul dan het onderstaande formulier in. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en uiterlijk twee weken daarna een inhoudelijke reactie.

Naar het klachtenformulier

Privacyverklaring

In onze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, gebruiken en bewaren en met welk doel. Wij, BRU B.V., zijn verantwoordelijk voor het gebruiken van uw gegevens. Daarbij moeten we ons houden aan de wetten en regels die daarvoor gelden.

Privacyverklaring