gerechtsdeurwaarder utrecht

Nieuws

Helft bouwbedrijven kampt met betalingsachterstanden

Door de coronapandemie had de Nederlandse economie het zwaar te verduren. De meeste economische uitdagingen lijken inmiddels achter ons te liggen. Het bruto binnenlands product is inmiddels weer bijna terug op het niveau van voor de coronapandemie. Toch hebben ze in de sectoren bouw, bouwmaterialen en machinebouw hun handen nog steeds vol aan het innen van achterstallige facturen.

Meer lezen

Vijf tips voor effectief en klantgericht incasseren

Klanten blijven klanten, ook als ze niet of niet tijdig betalen. De manier waarop u omgaat met een achterstallige debiteur bepaalt in grote mate het succes van invordering en de klantrelatie. Een nieuwe klant werven kost uiteindelijk meer. Vijf tips voor effectief en klantgericht incasseren.

Meer lezen

Wijzigingen in het griffierecht per 1 januari 2022

Per 1 januari 2022 wijzigen de tarieven voor het griffierecht. Dit kan voor veel zaken voordeliger uitpakken. Een aantal politieke partijen, en ook de Raad voor de rechtspraak, vinden de wijzigingen slechts een eerste stap in de goede richting en stellen dat er nog veel meer moet gebeuren.

Meer lezen

Vacature: Jurist/Juridisch medewerker (32-40 u per week)

Jurist/Juridisch Medewerker bij BRU (32-40 u per week)

Wil jij werken als jurist bij een bedrijf met een compact en enthousiast team? Vind jij een collegiale sfeer en niet hiërarchische structuur belangrijk? En sta jij ook voor het leveren van goede service en hoge kwaliteit dienstverlening? Dan zijn wij bij BRU Incasso & Gerechtsdeurwaarders op zoek naar jou!

We werken vanuit ons kantoor in Utrecht voor verschillende opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, woningbouwverenigingen, overheidsinstanties en juridische beroepsbeoefenaren. Daarom zijn wij nu op zoek naar een juridisch medewerker/jurist die ons bij deze zaken kan ondersteunen. 

Klinkt dit interessant? Lees dan verder.

Meer lezen

Eerder toegang tot schuldsanering

Steeds meer mensen raken in financiële problemen. Het kabinet komt daarom met nieuwe maatregelen. Het wil huishoudens met problematische schulden eerder en beter helpen, door de toegang tot de wettelijke schuldsanering (Wsnp) makkelijker te maken. Demissionair minister Dekker van Rechtsbescherming stuurde hiertoe onlangs een wetsvoorstel aan de Tweede Kamer.

Meer lezen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.