gerechtsdeurwaarder utrecht

Nieuws

Zelf invloed op de snelheid waarmee uw facturen betaald worden

Openstaande facturen kosten uw onderneming veel geld. Wanneer facturen regelmatig langer dan de bedoeling is openstaan, is het belangrijk te achterhalen waarom dat gebeurt. Wanneer u weet waarom uw facturen te laat voldaan worden, kunt u uw aanpak hierop aanpassen en daarmee zelf meer invloed krijgen op de snelheid waarmee uw facturen betaald worden!

Meer lezen

Zó werkt een digitale incassomachtiging

Een incassomachtiging van uw klant bespaart u veel tijd en voorkomt veel handmatige handelingen bij uw financiële administratie. Daarnaast heeft u zélf de controle over wanneer facturen door uw klanten voldaan worden. Een digitale incassomachtiging biedt veel voordelen, maar hoe werkt het precies? 

Meer lezen

Openstaande facturen binnen creatieve sector mogelijk betaalbaar met behulp van subsidiëring of compensatie

Heeft u nog openstaande facturen binnen de culturele of creatieve sector? Wellicht raakten de laatste coronamaatregelen niet alleen uw klant, maar indirect ook uw eigen onderneming. Toch kan betaling uiteraard niet uitblijven en dat hoeft vaak ook niet. De specifieke steun voor de culturele en creatieve branche beslaat in totaal nu zo’n 1,8 miljard. Het kan dus zo zijn dat ook uw factuur van eind 2021 of begin 2022 kan worden betaald met behulp van subsidiëring of compensatie.

Meer lezen

Zo krijgt u uw uitstaande facturen in de bouw sneller betaald

Als ondernemer in de bouwwereld is het leven er niet makkelijker op geworden. Sterk stijgende materiaalkosten, personeelstekorten en oplopende betalingstermijnen zijn de zorgen van vandaag en morgen. Aan de eerste twee is op korte termijn relatief weinig te doen, maar zorgen dat uw openstaande facturen sneller worden betaald is wel te realiseren. Met deze vijf tips & tricks krijgt u als bouwondernemer uw openstaande rekeningen sneller voldaan.

Meer lezen

Betalingsregelingen: let goed op deze 5 punten

Er is niets vervelender voor een ondernemer dan dat zijn rekeningen niet op tijd worden betaald. Met goed debiteurenbeheer is dat risico al wel te beperken, maar niet volledig te voorkomen. Als een debiteur aangeeft dat hij wel wil, maar nog niet kan betalen is een betalingsregeling een praktische oplossing. Maar vaar daar niet volledig blind op, en let goed op de volgende 5 punten bij het treffen van een betalingsregeling.

Meer lezen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.