Deurwaarder utrecht

Over ons

Al ruim 25 jaar een begrip in incasso

Persoonlijk en professioneel

BRU is een landelijk opererend, zelfstandig deurwaarderskantoor en incassobureau.

Al meer dan 25 jaar zijn we een betrouwbare en deskundige partner voor onze cliënten. Met een helder incassosysteem, professionele toewijding en een traditie van juridische topkwaliteit.

Oplossingsgericht meedenken vanuit de klant


Benaderbaar, respectvol en zakelijk


Kwaliteit en integriteit


Veelzijdig en laagdrempelig

Bij ons vindt u alle incasso- en deurwaardersdiensten in één hand. Vanaf de eerste aanmaning tot en met gerechtelijke procedures en beslaglegging. Uw zaken worden behandeld door een team van ervaren gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers.


We zijn een laagdrempelig kantoor met korte lijnen naar onze opdrachtgevers. Onze cliënten waarderen de persoonlijke en flexibele no-nonsense aanpak. In standaardprocedures geloven we niet. BRU biedt altijd maatwerk.


Voortvarend uit de startblokken

U wilt uw onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald hebben. Dat snappen wij maar al te goed. Om dit te bewerkstelligen bieden we u graag een aantal opties. Zo kunt u zelf voortvarend aan de slag met onze Toolkit Debiteurenbeheer, maar kunt u ook eenvoudig online een incasso indienen of ons direct als deurwaarder inschakelen.

:

De mensen achter het bedrijf

“Wij denken mee over oplossingen waar u als opdrachtgever het meest bij gebaat bent. Problemen wil je het liefst aan de voorkant oplossen, daarom is het gesprek aangaan zo belangrijk. Met de debiteur én met de cliënt.”

Willem Jan Uyterlinde, gerechtsdeurwaarder

Over Willem Jan

Door de wol geverfde gerechtsdeurwaarder heeft een talent om ook complexe zaken snel te doorgronden. Gericht op oplossingen en houdt altijd oog voor de klantrelatie. Denkt strategisch en heeft grote ambities maar hecht zeer aan het zelfstandige karakter van het kantoor om de persoonlijke werkwijze niet te verliezen.

Willem Jan Uyterlinde

“We zijn kleinschalig genoeg om te kunnen excelleren in service, snelheid en persoonlijk contact. Maar ook groot en veelzijdig genoeg om omvangrijke dossiers en complexe zaken te behandelen.”

Mark den Hertog, jurist en gerechtsdeurwaarder

Over Mark

Jurist en gerechtsdeurwaarder. Kan dossiers goed vertalen naar de cliënt en naar de wederpartij. Voelt zich thuis in een organisatie waarin vrijheid, vertrouwen en ruimte voor ontwikkeling, belangrijker zijn dan een strakke rolverdeling en strikte kaders. Overlegt graag met advocaten om samen een optimaal resultaat te behalen voor de cliënt.

Mark den Hertog

Maatschappelijk verantwoord

Ook al verloopt een incassotraject of een gerechtelijke procedure altijd volgens een vast patroon, toch is iedere zaak uniek. Alleen maar op een formele standaardwijze druk uitoefenen is lang niet altijd effectief.

Doelmatige incasso is maatwerk. Dat betekent iedere keer weer op zoek gaan naar de beste oplossing. Met respect en perspectief voor de schuldenaar. Maar ook glashelder, zakelijk en doortastend.

Maatschappelijk verantwoord incasseren vereist invoelend vermogen zonder ‘soft’ te worden. Daarnaast kun je alleen met diepe en brede kennis van zaken de mogelijkheden en risico’s in kaart brengen.

Het maakt ons werk niet alleen veel interessanter – het levert onze opdrachtgevers ook nog eens het beste resultaat op.
En precies dat is onze missie.

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen over ons

Logo van weeghel doppenberg kamps
Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen (mr. Jeroen Schoot)

“Prettig kantoor om mee samen te werken. Altijd bereikbaar voor overleg om te komen tot de beste oplossing. Daarnaast zeer proactief, snel en nauwkeurig.”

logo woongoed zeist
Woongoed Zeist (Wendy Dijcks)

“Voor incassozaken werken wij al jaren - naar volle tevredenheid - met BRU. Het is een ervaren, deskundig en daadkrachtig deurwaarderskantoor met een no nonsense attitude, waarbij de lijnen kort zijn en contacten snel worden afgehandeld. De medewerkers staan altijd klaar met raad en daad, en niet enkel voor ons als opdrachtgever maar ook voor onze klanten. Het is een deurwaarderskantoor waarin ‘menselijkheid’ centraal staat.”

logo van riet
De Advocaten van Van Riet (mr. Marieloe D.J.W. van der Stoep)

“Fantastische service! Staan altijd klaar voor kort overleg, zonder dat dit in alle gevallen tot een nieuwe opdracht leidt. Door het rechtstreekse contact met de deurwaarder kan ik snel schakelen. Zeer adequaat, creatief meedenkend en absoluut bekwaam. Het meest professionele deurwaarderskantoor in de regio met uitmuntende service!”

logo suite seven
Suite Seven (Jason Wu)

“Voor ons is het bedrijf echt een aanrader. Onze contactpersoon Mark houdt ons goed op de hoogte van de zaak. Dankzij zijn transparantie weet je altijd hoe je zaak ervoor staat. Mark is eerlijk, zegt niet zomaar dingen maar kijkt echt naar de specifieke case. Vooral het persoonlijke contact van Bruwise maakt hun dienstverlening zeer aan te bevelen.”

woonstichting putten logo
Woningstichting Putten (Jan van der Meulen)

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. Ze denken met ons mee en staan dichtbij ons. We hebben echt het gevoel met een lokale partij samen te werken. Ze houden ons goed op de hoogte van de voortgang van alle dossiers, bieden praktische juridische hulp en zijn op zoek naar oplossingen. Pas als het echt niet anders kan, wordt een woning ontruimd. En ook dan hebben ze hun zaken goed voor elkaar. Kortom een deurwaarder waar je wat aan hebt." ”

SSH logo
Stichting Studenten Huisvesting (Muriël Levering, Rebecca van der Ploeg)

“Wij doen al jaren prettig zaken met BRU. Via Dossier Online kunnen we de zaken die bij jullie lopen tot in detail volgen: elke handeling door ons en door jullie is daar terug te vinden samen met een goed overzicht van wat er nog open staat of hoe ver de zaak is. Zijn er toch vragen of is er behoefte aan overleg, dan zijn de lijntjes met jullie medewerkers heel kort en is er altijd iemand bereikbaar.”

NBII logo png
NBII (Marc van Rosmalen)

“Er wordt meegedacht in oplossingen en over hoe iets wél kan, en er wordt helder en op persoonlijke wijze gecommuniceerd. Kortom, een fijn kantoor om zaken mee te doen. ”

ATM advocaten logo
ATM Advocaten (Marijn Geuze)

“Een transparante, deskundige en effectieve organisatie en goede en snelle partner in juridische zaken en executieprocessen. We werken al jaren prettig samen en hechten veel waarde aan het persoonlijk contact gedurende het hele proces: raad, daad en resultaat.”

RMU logo
Reformatorisch Maatschappelijke Unie (Joakim Rottiné)

“Een relatie waar ik op kan vertrouwen. Onze vragen en dossiers worden snel en adequaat opgepakt en er wordt actief meegedacht!”