Gerechtsdeurwaarder inschakelen

Gerechtsdeurwaarder inschakelen? Of heeft u een vraag over of een gerechtsdeurwaarder uw zaak kan/mag behandelen? Neem contact op via onderstaand formulier en één van onze gerechtsdeurwaarders neemt spoedig contact met u op.

terug

Gerechtsdeurwaarder inschakelen

Gerechtsdeurwaarder inschakelen? BRU helpt u van uw onbetaalde facturen af. Op een manier die rekening houdt met uw wensen én focust op behoud van de klantrelatie. Wij zijn een incassobureau en gerechtsdeurwaarder ineen. Dit heeft voordelen voor u: als incasseren via buitengerechtelijke incasso niet mogelijk is, gaan wij direct aan de slag binnen het gerechtelijke traject. Dat bespaart u tijd, én geld.

Schakel ons direct in

Wij werken ook tijdens de gerechtelijke incasso graag samen met u aan oplossingen voor uw openstaande facturen. We bespreken mogelijke vervolgstappen altijd eerst met u, zodat u precies weet waar u aan begint en welke risico’s u loopt. Dit maakt dat u grip houdt op uw incassotrajecten.

Gerechtsdeurwaarder inschakelen zonder kosten?

De kosten voor onze werkzaamheden zullen wij in eerste instantie altijd proberen te verhalen op uw debiteur. BRU staat erom bekend dat wij u ontzorgen, maatwerk leveren,  werken met vaste juridisch specialisten, doortastende en doeltreffende gerechtelijke incasso bieden én transparant werken. Zo heeft u bijvoorbeeld 24 uur per dag en 7 dagen per week online toegang tot uw lopende incassotrajecten.

Ons als deurwaarder inschakelen?

U wilt uw onbetaalde facturen zo spoedig mogelijk betaald, maar ook dat uw debiteuren op de juiste manier worden behandeld. Wij kijken dan ook naar ieder geval of het wel verstandig is om als als deurwaarder in te schakelen. Soms zijn andere opties beter én effectiever.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gebruik van het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.