deurwaarder utrecht

Adviseur, incassospecialist en gerechtsdeurwaarder

Al ruim 25 jaar gespecialiseerd in incassovraagstukken

Wat we doen

Advies

Als het gaat om het voorkomen van betalingsachterstanden bieden wij met onze diensten graag maatwerk. Of het nu gaat om een eenmanszaak, het MKB, een overheidsinstantie of multinational: iedere organisatie heeft haar eigen wensen en uitdagingen. Wij kijken en denken graag met u mee.

> Lees meer …

Incasso

BRU is een betrouwbare incassopartner die uw openstaande facturen vlot en daadkrachtig incasseert, maar altijd oog voor de klantrelatie houdt. Zodat u ook in de toekomst nog prettig zaken kunt doen met uw klanten.

> Lees meer …

Gerechtsdeurwaarder

BRU is een incassobureau en gerechtsdeurwaarder ineen. Dit heeft voordelen voor u: als incasseren via buitengerechtelijke incasso niet mogelijk is, kunnen wij direct aan de slag binnen het gerechtelijke traject. Dat bespaart u tijd, én geld.

> Lees meer …

Advocatuur

Vanuit Utrecht ondersteunen wij advocaten, notarissen en andere juridische professionals door heel Nederland. Kwaliteit, snelheid en uitstekende bereikbaarheid staan daarbij voorop. U heeft altijd één aanspreekpunt en kunt uw opdracht ook online of via e-mail aanleveren.

> Lees meer …

Voortvarend uit de startblokken

U wilt uw onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald hebben. Dat snappen wij maar al te goed. Om dit te bewerkstelligen bieden we u graag een aantal opties. Zo kunt u zelf voortvarend aan de slag met onze Toolkit Debiteurenbeheer, maar kunt u ook eenvoudig online een incasso indienen of ons direct als deurwaarder inschakelen.

Een oplossing voor al uw incassovraagstukken

BRU is u graag van dienst bij al uw incassowerkzaamheden. Wij incasseren uw openstaande vorderingen liefst vlot en met respect voor uw klantrelatie, maar zetten ook graag onze tanden in portefeuilles met veel of ingewikkelde vraagstukken. Daarnaast is BRU gespecialiseerd in het voorkomen van betalingsachterstanden. We adviseren u daarom ook graag over uw debiteurenbeleid.

Onze vaste cliëntenkring is zeer divers. We werken voor bedrijven uit het MKB, gemeenten en andere overheidsinstellingen, woningstichtingen, bancaire en creditcardmaatschappijen, verhuurders van (bouw)materialen, verenigingen en andere ledenorganisaties. En uiteraard ook voor advocaten, notarissen en andere juridisch specialisten.

Download onze Toolkit Debiteurenbeheer

Als u eerst zelf aan de slag wilt met uw openstaande vorderingen kan dat natuurlijk ook. Download daarvoor onze Toolkit Debiteurenbeheer met voorbeeldbrieven en rekentools.


Alle incassowerkzaamheden onder één dak

Bij ons vindt u alle incasso- en gerechtsdeurwaardersdiensten onder één dak. Vanaf het eerste telefoontje tot en met gerechtelijke procedures en beslaglegging. U heeft daarbij een vast aanspreekpunt.


Actuele informatie online

Met ons Dossier Online heeft u altijd toegang tot uw lopende incassotrajecten. Zo beschikt u 24 uur per dag, 7 dagen per week over de meest actuele informatie.


Incassobureau utrecht

Hulp nodig bij uw debiteurenbeheer?

Voorkom escalaties en draag uw incassoprocedure nu over

Wat is het voordeel van een incassobureau en gerechtsdeurwaarder in één?

Een gerechtsdeurwaarder is juridisch expert en openbaar ambtenaar. Zo is hij betrokken bij de start van een gerechtelijke procedure en de tenuitvoerlegging van een uitspraak van de rechter. Door die status boekt hij betere resultaten bij een debiteur dan een ‘gewoon’ incassobureau.

De gerechtsdeurwaarder mag dan openbaar ambtenaar zijn, hij is natuurlijk ook een ondernemer die proactief met u meedenkt over debiteurenbeheer, incasso en juridische zaken. U bent daarmee zeker van een uitgebreid en grondig advies – al voordat u een juridische procedure start.

Een gerechtsdeurwaarder kan alle stappen in een procedure bij de rechtbank zelf nemen, hij hoeft hiervoor geen advocaten of andere juristen in te schakelen. Daarmee bespaart u tijd en geld.

Raak ik mijn klant niet kwijt door het inschakelen van een deurwaarder?

Als ondernemer weet de gerechtsdeurwaarder hoe belangrijk het beheren (en behouden) van zakelijke relaties is. Daarom doen we ons werk altijd uitermate tactvol en bespreken we mogelijke oplossingen en regelingen vooraf met u.

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.