gerechtsdeurwaarder inschakelen

Ambtelijke dienstverlening

Al ruim 25 jaar een betrouwbare juridische partner

terug naar Diensten

Vakbekwaam partner voor al uw exploten en beslagleggingen

Kwaliteit, snelheid en uitstekende bereikbaarheid. Daar kunt u op rekenen bij het uitvoeren van uw opdrachten in de advocatuur. Zowel bij het betekenen van exploten, het leggen van beslagen, het aanzeggen van executieveilingen, als ook voor alle andere deurwaarderstaken.

Landelijke dekking


24/7 dienstverlening


Veelzijdig maatwerk


Voortvarend uit de startblokken

U wilt uw onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald hebben. Dat snappen wij maar al te goed. Om dit te bewerkstelligen bieden we u graag een aantal opties. Zo kunt u zelf voortvarend aan de slag met onze Toolkit Debiteurenbeheer, maar kunt u ook eenvoudig online een incasso indienen of ons direct als deurwaarder inschakelen.

Uw voordelen

Ambtelijke dienstverlening voor advocaten, notarissen en juridische professionals.

Landelijke dekking

Vanuit Utrecht ondersteunen we u in heel Nederland. Vakkundig, effectief en met alle nodige zorg en toewijding. Om continuïteit en constante kwaliteit te garanderen werken we uitsluitend samen met collega’s aangesloten bij Deurwaardersnet.

Vaste contactpersoon

Bij BRU weet u precies waar u aan toe bent: één adres, één aanspreekpunt en altijd dezelfde, hoge kwaliteit. En wist u dat u uw opdracht ook online of via e-mail kunt aanleveren? Wel zo makkelijk!

24/7 dienstverlening

Omdat een spoedzaak zich niet altijd verdraagt met kantoortijden, zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via een speciaal telefoonnummer. Zo bent u altijd verzekerd van een deurwaarder die u met raad en daad bijstaat.

Veelzijdig maatwerk

We leveren maatwerk en controleren uw opdrachten uiteraard op de wettelijke vereisten. Ook voor het notariaat zijn we een vertrouwd aanspreekpunt. We hebben veel ervaring met aanzeggingen van executieveilingen en alles wat daarbij komt kijken.

Sparring partner

Steeds meer kantoren vinden het prettig om gewoon eens even met onze specialisten te overleggen. Zonder dat daarvoor de meter meteen aanstaat. Zo vinden specialisten in civiel recht en specialisten in beslagrecht elkaar voor de beste oplossingen.

Utrecht incassobureau

Zoekt u een specialist als sparring partner?

Wat wij belangrijk vinden

BRU werkt graag samen met partners die, net als wij, streven naar kwaliteit, snelheid en bereikbaarheid.

Verder vinden we het belangrijk om onze betrokkenheid met de advocatuur te tonen. Daarom zijn we hoofdsponsor van De Jonge Balie Midden-Nederland.

Ook bieden we advocaten, notarissen en andere opdrachtgevers de mogelijkheid om met één van onze deurwaarders een dagdeel mee te lopen om zo de praktijk te ervaren.


jpeg logo deurwaardersnet

Deurwaardersnet: landelijke dekking vanuit een vertrouwd netwerk

We zijn in vrijwel heel Nederland actief maar werken als dat nodig is samen met zes onafhankelijke deurwaarderskantoren verspreid over het land. Vanuit Utrecht coördineren we de activiteiten zodat kwaliteit en snelheid gegarandeerd zijn en uw opdracht altijd in vertrouwde handen is.


logo jonge balie

Hoofdsponsor van De Jonge Balie Midden-Nederland

We zijn er trots op dat we ons hoofdsponsor van De Jonge Balie mogen noemen. De advocaten die bij De Jonge Balie zijn aangesloten, weten ons te vinden als ze vragen hebben rond proces- en executierecht. Daarnaast verzorgen we jaarlijks een college voor De Jonge Balie.


hand schudden jpeg

Meelopen met de deurwaarder?

Wilt u ervaren hoe de dagelijkse praktijk van de deurwaarder er uit ziet? Loop dan eens een dagje met de deurwaarder mee. U bent van harte welkom!

Hoe zit het met uw eigen debiteuren?

Als advocatenkantoor heeft u belangrijker zaken aan uw hoofd dan het regelen van uw debiteurenadministratie. Ook daarin ontzorgen wij u natuurlijk graag. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gebruik van het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.