Incassobureau & Gerechtsdeurwaarder Utrecht

Incasso

Al ruim 25 jaar een allround incassopartner!

terug naar Diensten

Snelle en doeltreffende oplossingen voor al uw incassovraagstukken

BRU komt het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium in actie. Op het moment dat er tussen u en uw debiteur nog geen (grote) irritaties zijn ontstaan bereiken wij namelijk sneller een duurzame oplossing. Wij kunnen uw incassotrajecten daarom al vanaf de eerste telefonische of schriftelijke betalingsherinnering uit handen nemen. Wij weten hoe belangrijk het is om een goede zakelijke relatie met uw klanten te behouden. Daarom benaderen wij uw debiteuren altijd professioneel en doortastend, maar uitermate tactvol en constructief. Onze jarenlange ervaring met incasseren helpt ons daarbij.

Wij werken graag samen met u aan uw openstaande vorderingen. We bespreken mogelijke oplossingen en regelingen daarom altijd eerst met u. Dit maakt dat u grip houdt op uw klantrelatie en u ook in de toekomst nog prettig zaken kunt blijven doen. U kunt bij ons eenvoudig online uw incasso indienen.

 

Online incasso indienen

Neemt u gerust contact met ons op.

Laat uw aanmaning analyseren

Als u een aanmaning verstuurt wilt u natuurlijk dat de kans zo groot mogelijk is dat de openstaande factuur alsnog betaald wordt. Dat doet u met een begrijpelijke maar effectieve tekst. Laat nu uw aanmaning analyseren op verbeterpunten.


Oog voor de klantrelatie

Wij weten hoe het belangrijk het is om tijdens het incassotraject de zakelijke relatie met uw klant te behouden. Daarom werken wij samen met u aan een oplossing: professioneel en doortastend, tactvol en constructief.


Een vast aanspreekpunt

Bij BRU weet u precies waar u aan toe bent: één adres, één aanspreekpunt en altijd dezelfde, hoge kwaliteit. En wist u dat u uw opdracht ook online of via e-mail kunt aanleveren? Wel zo makkelijk!


Incassotrajecten

BRU neemt u graag het hele incassotraject uit handen. Als het gaat om grote projecten met veel debiteuren leggen wij eerst in overleg met u het te volgen traject vast. Daarbij maken wij afspraken over hoe en hoe vaak wij uw debiteuren benaderen, welke betalingsregelingen wij met hen kunnen afspreken en hoe wij elkaar op de hoogte houden over zowel algemene als individuele zaken. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag! Duidelijk en krachtdadig, maar met oog voor de klantrelatie.

BRU maakt goed advies en doeltreffende dienstverlening bereikbaar voor alle bedrijven en organisaties. Van zzp’er tot multinational.

 

Snelle en doeltreffende incasso oplossingen

BRU komt het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium in actie. Op het moment dat er tussen u en uw debiteur nog geen (grote) irritaties zijn ontstaan bereiken wij namelijk sneller een duurzame oplossing. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gebruik van het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.