Incassobureau & Gerechtsdeurwaarder Utrecht

Deurwaarder Utrecht Inschakelen

Van conservatoir beslag tot executie

terug naar Diensten

Doeltreffende en effectieve oplossingen

BRU is een incassobureau en gerechtsdeurwaarder ineen. Dit heeft voordelen voor u: als incasseren via buitengerechtelijke incasso niet mogelijk is, gaan wij direct aan de slag binnen het gerechtelijke traject. Dat bespaart u tijd, én geld.

Wij werken ook tijdens de gerechtelijke incasso graag samen met u aan oplossingen voor uw openstaande facturen. We bespreken mogelijke vervolgstappen altijd eerst met u, zodat u precies weet waar u aan begint en welke risico’s u loopt. Dit maakt dat u grip houdt op uw incassotrajecten.

Als u dat wilt nemen wij u graag de gehele procedure uit handen, vanaf het opstellen van beslagrekesten en de dagvaarding tot en met de executie van het vonnis of, als het echt niet anders kan, de faillissementsaanvraag.

 

Gerechtsdeurwaarder inschakelen

 

Daarnaast zijn wij u als openbaar ambtenaar graag van dienst met de volgende ambtshandelingen:

  • het uitbrengen van een dagvaarding
  • het betekenen van een vonnis
  • het leggen van (conservatoir) beslag
  • het uitvoeren van een ontruiming

De kosten voor onze werkzaamheden zullen wij in eerste instantie altijd proberen te verhalen op uw debiteur. BRU staat erom bekend dat wij u ontzorgen, maatwerk leveren,  werken met vaste juridisch specialisten, doortastende en doeltreffende gerechtelijke incasso bieden én transparant werken. Zo heeft u bijvoorbeeld 24 uur per dag en 7 dagen per week online toegang tot uw lopende incassotrajecten.

Meer informatie of direct contact met één van onze specialisten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Actuele informatie online

Met ons Dossier Online heeft u altijd toegang tot uw lopende incassotrajecten. Zo beschikt u 24 uur per dag, 7 dagen per week over de meest actuele informatie.


Oog voor de klantrelatie

Wij weten hoe het belangrijk het is om tijdens het incassotraject de zakelijke relatie met uw klant te behouden. Daarom werken wij samen met u aan een oplossing: professioneel en doortastend, tactvol en constructief.


Een vast aanspreekpunt

Bij BRU weet u precies waar u aan toe bent: één adres, één aanspreekpunt en altijd dezelfde, hoge kwaliteit. En wist u dat u uw opdracht ook online of via e-mail kunt aanleveren? Wel zo makkelijk!


Deurwaarder inschakelen

BRU is een incassobureau en gerechtsdeurwaarder ineen. Dit betekent dat wij, als incasseren niet lukt, direct aan de slag gaan met het gerechtelijke traject. Dat bespaart u tijd, én geld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gebruik van het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Deurwaarder inschakelen