DSO berekenen

Advies

BRU, al ruim 25 jaar een allround partner in incasso- en deurwaardersdiensten

terug naar Diensten

(Juridisch) advies, risicoanalyses, workshops & trainingen

BRU is niet alleen gespecialiseerd in het incasseren van uw openstaande vorderingen, maar ook in het voorkomen van betalingsachterstanden. Daarom geven wij u graag advies over alle facetten van uw debiteurenbeleid. Daarnaast bieden wij maatwerktrainingen voor uw administratie.

Laat uw aanmaning analyseren

Als u een aanmaning verstuurt wilt u natuurlijk dat de kans zo groot mogelijk is dat de openstaande factuur alsnog betaald wordt. Dat doet u met een begrijpelijke maar effectieve tekst. Laat nu uw aanmaning analyseren op verbeterpunten.


Optimaliseren debiteurenbeleid

Het gaat BRU niet alleen om de korte termijn, niet alleen om het incasseren van die ene niet betaalde vordering. Als u dat wenst helpen wij u ook graag bij (de verschillende onderdelen van) uw debiteurenbeleid, om op die manier lang openstaande facturen zo veel mogelijk te voorkomen. Wij zijn u graag van dienst bij:

  • het opstellen of beoordelen van uw algemene voorwaarden
  • het opzetten van uw debiteurenbeleid
  • het opzetten van uw debiteurenbeheer
  • het doorlichten van uw reeds bestaande debiteurenbeleid en -beheer
  • het analyseren van uw facturen en aanmaningsbrieven

Juridisch advies

Zoals gezegd adviseren wij u graag over uw algemene voorwaarden. Maar wij zijn u ook graag van dienst met advies over de voorwaarden die u hanteert als u een betalingsregeling afsluit. En hoe u die betalingsregeling vervolgens vastlegt. Daarnaast zijn onze juristen gespecialiseerd in het beslagrecht. Zij adviseren u graag over de beslagmogelijkheden die u in een concrete situatie heeft en de risico’s die u daarbij loopt.

Workshops en trainingen

BRU verzorgt regelmatig presentaties en workshops aan bedrijven en overheidsinstanties, van groot tot klein. Ook verzorgen wij op maat gemaakte trainingen voor administraties. Heeft u hier ook interesse in? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We adviseren u daarom graag over alle facetten van uw debiteurenbeleid. Daarnaast bieden wij maatwerktrainingen voor uw administratie. Benieuwd wat wij exact kunnen betekenen op het gebied van advies? Maak gebruik van het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.