Deurwaarder utrecht

Incasseren voor het MKB

terug naar Specialismen

Eenvoudige en snelle oplossingen voor alle incassovraagstukken in het MKB

Iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: onbetaalde facturen. Om te voorkomen dat uw eigen cashflow en liquiditeit in gevaar komen, maar ook om de kans op betaling te verhogen, is het belangrijk om snel in actie te komen. Daadkrachtig én met de juiste toon. BRU heeft veel ervaring met incasseren voor MKB’ers, van groot tot klein en in elk denkbare branche. Omdat wij zelf ook ondernemers zijn spreken we uw taal. En weten we hoe belangrijk het is om tijdens het incassotraject de goede klantrelatie met uw debiteuren te behouden.

Wij kunnen u bij uw debiteurenbeleid ondersteunen, maar wij kunnen als u dat wilt ook het hele incassotraject overnemen. Debiteurenbeleid voor het MKB Een goed doordacht debiteurenbeleid is essentieel voor het MKB. BRU helpt u hier graag mee. Zo geven wij u op deze website veel gratis tips & trucs. Ook kunt onze gratis toolkit downloaden. In deze toolkit vindt u weldoordachte voorbeeldbrieven voor betalingsherinneringen en aanmaningen, een handige rekenhulp voor incassokosten en een DSO-rekenhulp.

Wij hebben ook een gratis checklist voor u samengesteld. Als u deze checklist afloopt weet u binnen 5 minuten hoe uw debiteurenbeleid ervoor staat en wat u nog (beter) moet regelen. Uiteraard geven wij u ook graag advies op maat. Neemt u daarvoor gerust vrijblijvend contact.

Incassotrajecten voor het MKB

Als u dat wilt kan BRU uw incassotrajecten ook volledig uit handen nemen, zodat u zich bezig kunt houden met waar ú goed in bent: ondernemen.
Van het verzorgen van schriftelijke of telefonische betalingsherinneringen tot en met het uitreiken van de dagvaarding en de uitvoering van het vonnis, wij zijn u zowel tijdens het buitengerechtelijke als het gerechtelijke incassotraject graag van dienst. Daarbij adviseren wij u altijd vooraf over de kansen en risico’s, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. De kosten voor onze werkzaamheden zullen wij primair op uw debiteuren verhalen.

Workshops en trainingen

BRU verzorgt met regelmaat presentaties en workshops. Ook kunnen wij op maat gemaakte trainingen voor uw administratie verzorgen. Neemt u hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Actuele informatie online

Met ons Dossier Online heeft u altijd toegang tot uw lopende incassotrajecten. Zo beschikt u 24 uur per dag, 7 dagen per week over de meest actuele informatie.


Oog voor de klantrelatie

Wij weten hoe het belangrijk het is om tijdens het incassotraject de zakelijke relatie met uw klant te behouden. Daarom werken wij samen met u aan een oplossing: professioneel en doortastend, tactvol en constructief.


Risicoanalyse

Wilt u liever vooraf persoonlijk advies op maat? Of hulp bij het opzetten en/of uitvoeren van uw debiteurenbeleid? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.