gerechtsdeurwaarder utrecht

Incasseren voor corporates

terug naar Specialismen

Een oplossing voor al uw incassovraagstukken

BRU heeft veel ervaring met incasseren voor grote corporates, in branches waar honderden openstaande facturen aan de orde van de dag zijn. Denkt u hierbij aan banken, creditcardmaatschappijen en verhuurders van (bouw)materialen. Wij denken met deze cliënten mee over debiteurenbeleid en creditmanagement, adviseren over procesoptimalisatie en geven trainingen en workshops. Als u dat wilt kunnen wij u ook het hele incassotraject uit handen nemen, van minnelijke incasso tot en met de executie en tenuitvoerlegging.

U bent heeft bij ons altijd één aanspreekpunt en wij werken met gespecialiseerde incassoteams, met kennis van uw branche. Debiteurenbeleid voor corporates BRU helpt u graag met het doorlichten, opzetten en uitvoeren van uw debiteurenbeleid en credit management. Daarbij voorzien wij u periodiek van overzichtelijke managementrapportages. Met deze rapportages geven wij u een helder beeld van de effecten van uw en onze inspanningen op uw cashflow, zowel op korte als op lange termijn.
Daarnaast kunnen wij u adviseren over en helpen met het terugdringen van de betalingsachterstanden die al zijn ontstaan, bijvoorbeeld met speciale projecten.

Incassotrajecten voor corporates

BRU neemt u graag het hele incassotraject uit handen, ook als het gaat om honderden debiteuren. In overleg met u leggen wij eerst het te volgen traject vast. Daarbij maken wij afspraken over hoe en hoe vaak wij uw debiteuren benaderen, welke betalingsregelingen wij met hen kunnen afspreken en hoe wij elkaar op de hoogte houden over zowel algemene als individuele zaken. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag! Duidelijk en krachtdadig, maar met oog voor de klantrelatie.

Workshops en trainingen

BRU verzorgt met regelmaat presentaties en workshops. Ook kunnen wij op maat gemaakte trainingen voor uw administratie verzorgen. Neemt u hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Oog voor de klantrelatie

Wij weten hoe het belangrijk het is om tijdens het incassotraject een goede relatie met uw debiteur te behouden. Daarom werken wij samen met u aan een oplossing: professioneel en doortastend, tactvol en constructief.


Actuele informatie online

Met ons Dossier Online heeft u altijd toegang tot uw lopende incassotrajecten. Zo beschikt u 24 uur per dag, 7 dagen per week over de meest actuele informatie.


Risicoanalyse

Wilt u liever vooraf persoonlijk advies op maat? Of hulp bij het opzetten en/of uitvoeren van uw debiteurenbeleid? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.