Sommeren? Schakel direct een deurwaarder in!

Sommeren is het dringend verzoeken van een betaling van een debiteur die zijn factuur na meermaals aandringen nog niet heeft betaald. Ons advies: Neem een deurwaarder (of incassobureau) in de hand om u hierbij te ondersteunen.

terug

Sommeren? Schakel direct een deurwaarder in

Sommeren is het dringend verzoeken van een betaling van een debiteur die zijn factuur na meermaals aandringen nog niet heeft betaald. We begrijpen dat een deurwaarder inschakelen niet een kleine stap is, maar onbetaalde facturen kunnen uw bedrijfsvoering in gevaar brengen. Het is daarom van belang om uw bedrijf niet in gevaar te brengen en het aantal openstaande factuur tot een minimum terug te dringen. Ons advies: Neem een deurwaarder (of incassobureau) in de hand om u hierbij te ondersteunen.

Voortvarend uit de startblokken

U wilt uw onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald hebben. Dat snappen wij maar al te goed. Om dit te bewerkstelligen bieden we u graag een aantal opties. Zo kunt u zelf voortvarend aan de slag met onze Toolkit Debiteurenbeheer, maar kunt u ook eenvoudig online een incasso indienen of ons direct als deurwaarder inschakelen.

Toolkit downloaden
Deurwaarder inschakelen
Online incasso indienen

Ons als deurwaarder inschakelen?

BRU is een incassobureau en deurwaarder ineen. Dit betekent dat wij, als incasseren niet lukt, direct aan de slag gaan met het gerechtelijke traject. Dat bespaart u tijd, én geld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gebruik van het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.