Deurwaarder inschakelen

Deurwaarder inschakelen? Of heeft u een vraag over of een deurwaarder uw zaak kan/mag behandelen?

terug

Deurwaarder inschakelen

We begrijpen dat een deurwaarder inschakelen niet een kleine stap is. Daarom zullen wij uw vorderingen en de werkzaamheden die hiermee gepaard gaan te allen tijd met zorg behandelen. Daarnaast focussen wij ons ook op de niet-betalende klant/particulier. U wilt tenslotte uw openstaande facturen betaald, maar het liefst ook de klantrelatie behouden.

Deurwaarder inschakelen? Of een vraag stellen over uw zaak? Neem contact op via onderstaand formulier en één van onze deurwaarders neemt spoedig contact met u op.

Ons als deurwaarder inschakelen?

BRU is een incassobureau en deurwaarder ineen. Dit betekent dat wij, als incasseren niet lukt, direct aan de slag gaan met het gerechtelijke traject. Dat bespaart u tijd, én geld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gebruik van het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voortvarend uit de startblokken

U wilt uw onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald hebben. Dat snappen wij maar al te goed. Om dit te bewerkstelligen bieden we u graag een aantal opties. Zo kunt u zelf voortvarend aan de slag met onze Toolkit Debiteurenbeheer, maar kunt u ook eenvoudig online een incasso indienen of ons direct als deurwaarder inschakelen.