Van den Berg De Rie & Uyterlinde gaat samenwerking aan met Cwize

Terug

Van den Berg De Rie & Uyterlinde is 2018 goed begonnen. Eind januari ondertekenden wij namelijk een overeenkomst met Cwize. Cwize is een leverancier van slimme business intelligence software, met 100% focus op collections management.

Collections Performance Manager

CWize gaat bij ons de Collections Performance Manager (CPM) implementeren. CPM verzamelt data en zet deze gegevens om in overzichtelijke rapportages. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze opdrachtgevers. Daarmee is Van den Berg De Rie & Uyterlinde het eerste gerechtsdeurwaarderskantoor in Nederland dat opdrachtgevers optimale transparantie en inzicht in hun incassotrajecten biedt.

Ontzorgen, gebruiksgemak en transparantie

Van den Berg De Rie & Uyterlinde is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Het strategisch partnership met Cwize past bij dit streven.

Met de mogelijkheden die CPM biedt, verwachten wij onze opdrachtgevers onder meer in hun informatiebehoefte te kunnen ontzorgen. Met CPM is het namelijk mogelijk om hen periodiek en heel eenvoudig meer dan 50 verschillende overzichtelijke rapportages te verstrekken, variƫrend van de laatste stand van zaken in individuele dossiers tot trends en ontwikkelingen in gehele incassoportefeuilles.

Daarnaast geeft CPM Van den Berg De Rie & Uyterlinde de mogelijkheid om volledig transparant te zijn naar onze cliƫnten. De rapportages geven namelijk ook aan hoe wij als gerechtsdeurwaarderskantoor presteren, zowel op portefeuilleniveau als op dossierniveau. Wij verwachten dat dit onze bestaande klanten zal binden en nieuwe klanten vertrouwen zal geven.

Kortom, met het strategisch partnership met Cwize denken wij als gerechtsdeurwaarders nog meer toegevoegde waarde aan zowel onze bestaande als nieuwe opdrachtgevers te kunnen bieden!

Van den Berg De Rie & Uyterlinde verwacht bestaande relaties binnenkort de eerste periodieke rapportages te kunnen verstrekken.