Kennisbank - nieuws

De 8 meest gemaakte fouten op facturen

Facturen worden soms niet even overzichtelijk opgesteld, waar ook nog wel eens fouten omtrent de inhoud gemaakt worden. Lees hier de 8 meest gemaakte fouten, zodat jij deze bij het opstellen van jouw facturen kunt voorkomen!

Meer lezen

Verstuur jij je facturen al digitaal?

Je ziet het steeds meer: bedrijven die alleen nog maar digitale facturen versturen. Logisch, want hier zitten ook goede voordelen aan. Verstuur jij je facturen al digitaal? Wij raden het aan, gezien de voordelen die we in dit artikel benoemen. 

Meer lezen

Hoge Raad geeft duidelijkheid over geldigheid 'corona-betekening' door deurwaarders

De Hoge Raad heeft vandaag antwoord gegeven op de vraag of de wijze waarop deurwaarders sinds de uitbraak van het COVID-19-virus dagvaardingen en andere exploten betekenen (ook wel ‘corona-betekening’ genoemd) rechtsgeldig is. Voor de betekening van exploten geldt volgens de wet als hoofdregel dat het exploot wordt overhandigd aan de persoon voor wie het bestemd is, of een huisgenoot of andere persoon die zich aan het woonadres bevindt. Pas als dat ‘feitelijk onmogelijk’ blijkt, mag de deurwaarder een afschrift van het exploot in een gesloten envelop aan het woonadres van de geadresseerde achterlaten.

Meer lezen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.