Kennisbank - nieuws

Vacature Jurist (24 - 40 uur)

Wil jij werken als jurist bij een bedrijf met een compact en enthousiast team? Vind jij een collegiale sfeer en niet hiërarchische structuur belangrijk? En sta jij ook voor het leveren van goede service en hoge kwaliteit dienstverlening? Dan zijn wij bij BRU Incasso & Gerechtsdeurwaarders op zoek naar jou!

Vanuit ons kantoor in Utrecht werken we aan vele zaken uit verschillende regio’s omtrent het bedrijfsleven, woningbouwverenigingen, overheidsinstanties en juridische beroepsbeoefenaren. Daarbij zijn wij nu op zoek naar een jurist die bij deze zaken kan ondersteunen. 

Klinkt dit interessant? Lees dan verder.

Meer lezen

De 8 meest gemaakte fouten op facturen

Facturen worden soms niet even overzichtelijk opgesteld, waar ook nog wel eens fouten omtrent de inhoud gemaakt worden. Lees hier de 8 meest gemaakte fouten, zodat jij deze bij het opstellen van jouw facturen kunt voorkomen!

Meer lezen

Verstuur jij je facturen al digitaal?

Je ziet het steeds meer: bedrijven die alleen nog maar digitale facturen versturen. Logisch, want hier zitten ook goede voordelen aan. Verstuur jij je facturen al digitaal? Wij raden het aan, gezien de voordelen die we in dit artikel benoemen. 

Meer lezen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.