Kennisbank - nieuws

Gevolgen van niet betalen aan een gerechtsdeurwaarder

Als een schuldenaar nalatig is in het betalen van een of meerdere facturen, kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Deze zal in eerste instantie proberen om de debiteur er buiten rechte toe te bewegen om de vordering(en) alsnog te voldoen.

Dat doet de gerechtsdeurwaarder door contact op te nemen met de schuldenaar. Dat kan telefonisch, per brief of door een bezoek aan de debiteur te brengen. Vaak leidt dit ertoe dat uw klant alsnog op korte termijn de openstaande rekening(en) betaalt. Maar wat als dat niet gebeurt? De gevolgen van niet betalen aan een gerechtsdeurwaarder leest u hier.

Meer lezen

De afspraak met een gerechtsdeurwaarder voorbereiden

Heeft u een debiteur die in gebreke blijft met het betalen van een of meerdere facturen? Wellicht heeft u er al van alles aan gedaan om de vordering(en) te innen. Telefonisch, per e-mail, brief of misschien zelfs in levenden lijve. Levert dat niets op? Dan kunt u overwegen om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. 

Hoe u zich kunt voorbereiden op een ontmoeting met een gerechtsdeurwaarder, leest u hieronder.

Meer lezen

Vacature: Relatiebeheerder Incasso bij BRU (32 - 40 u per week)

Relatiebeheerder Incasso bij BRU (32 – 40 u per week)

Wil jij werken als relatiebeheerder bij een kantoor met een enthousiast team? Vind jij een collegiale sfeer en zelf verantwoordelijkheid durven nemen belangrijk? En sta jij ook voor het leveren van een goede service en een hoge kwaliteit van dienstverlening? Dan zijn wij bij BRU Incasso &
Gerechtsdeurwaarders op zoek naar jou!

Wij werken vanuit Stadion Galgenwaard in Utrecht aan vele zaken voor het bedrijfsleven (zowel Corporates als MKB), bancaire instellingen, leasemaatschappijen, woningbouwverenigingen, overheidsinstanties en juridische beroepsbeoefenaren (Advocatuur en Notariaat). Vanwege onze groeiende praktijk zijn wij op zoek naar uitbreiding.

Daarom zijn wij nu op zoek naar een enthousiaste collega met aantoonbare ervaring binnen de incassobranche. Daarnaast beschik je over een MBO+/HBO werk- en denkniveau.

Past dit bij jou? Lees dan verder.

Meer lezen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.