incasso utrecht

Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Altijd op zoek naar de beste oplossing

Doeltreffend én klantvriendelijk incasseren

Openstaande vorderingen zijn slecht voor uw liquiditeit. Daar wilt u dus graag iets aan doen. Zonder zorgen. Zonder onnodige kostenrisico’s. En het liefst met behoud van uw klantrelatie natuurlijk.

Ons zeer ervaren en vakbekwame team van incassomedewerkers, gerechtsdeurwaarders en juristen neemt uw vorderingen graag van u over. Juist door die brede expertise helpen we u met de beste oplossing.

BRU is een laagdrempelig kantoor met korte lijnen naar onze opdrachtgevers. We geloven niet in standaardprocedures maar bieden maatwerk. Persoonlijk, professioneel en doeltreffend.


Zonder de rechter

Door onze werkwijze lossen de meeste zaken zich op zonder dat we naar de rechter gaan. Op een prettige, constructieve maar ook doortastende manier benaderen we uw debiteuren. Ze beseffen dat we als deurwaarders in staat zijn om snel gerechtelijke maatregelen te nemen en beslag te leggen. En dat helpt.

Via de rechter

Lukt het niet via de minnelijke weg? Dan leggen we de zaak voor aan de rechter.
We verzorgen de hele gerechtelijke procedure voor u. Van correspondentie en juridische stukken opstellen tot onderhandelen en zittingen bijwonen.
Uw vaste juridische specialist adviseert en behartigt uw belangen.

Na het vonnis

We proberen uw debiteuren altijd op een redelijke wijze tot betaling te bewegen. Maar soms werkt ook een vonnis van de rechter niet en zijn dwangmaatregelen noodzakelijk. In goed overleg ondersteunen we u met betekeningen, het leggen van beslagen en het uitvoeren van ontruimingen.

Wilt u vooraf even telefonisch overleggen over mogelijkheden, kansen en kosten van uw incasso?

Ik maak graag 15 minuten voor u vrij. Gratis, zonder verplichtingen of verdere acquisitie. Vul uw naam, telefoonnummer en bedrijfsnaam in en ik neem telefonisch contact met u op.

Willem Jan Uyterlinde
Directeur / gerechtsdeurwaarder

Ontdek hoe we ook uw vorderingen incasseren

Samen kijken we wat er mogelijk is

Ook voor advocaten en notarissen

Kwaliteit, snelheid en uitstekende bereikbaarheid. Daarop kunt u rekenen bij het uitvoeren van uw ambtelijke opdrachten. Zowel bij het betekenen van exploten en het leggen van beslagen als voor alle andere deurwaarderstaken. We zijn u in heel Nederland van dienst.


• Landelijke dekking

• Vast aanspreekpunt

• 24/7 spoedlijn

• Maatwerk

• Sparring partner

Meer over ambtelijke dienstverlening
Incassobureau utrecht

Direct een dagvaarding indienen?

Neem nu contact met ons op.

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.