deurwaarder utrecht

Voor bedrijven, organisaties en zelfstandigen

Al ruim 25 jaar een allround incassopartner

Een oplossing voor al uw incassovraagstukken

Of het nu gaat om honderden debiteuren of een individueel geval, BRU maakt goed advies en doeltreffende dienstverlening bereikbaar voor het MKB, zzp’ers en bijvoorbeeld verenigingen en ledenorganisaties.

We zijn kleinschalig genoeg om u op een persoonlijke en flexibele manier te ontzorgen en actief mee te denken. En groot en veelzijdig genoeg om ook grootschalige en zeer complexe zaken tot een goed einde te brengen.

Voor wie we werken

Onze vaste cliëntenkring is zeer divers. We werken voor bedrijven uit het MKB, gemeenten en andere overheidsinstellingen, woningstichtingen, bancaire en creditcardmaatschappijen, verhuurders van (bouw)materialen, verenigingen en andere ledenorganisaties. En uiteraard ook voor advocaten, notarissen en andere juridisch specialisten.

> Bekijk al onze specialismen

Actuele informatie online

Met Dossier Online heeft u altijd toegang tot uw lopende incassotrajecten. 24 uur per dag en 7 dagen per week, beschikt u daarmee online over de meest actuele informatie.


Oog voor de klantrelatie

U heeft een conflict en komt er samen niet uit. U wilt de verstandhouding niet verstoren maar er moet wel wat gebeuren. Wij adviseren en treden op als tussenpersoon. Zo werken we samen aan een oplossing, waarna u ook in de toekomst nog prettig kunt samenwerken.


Risicoanalyse

Wilt u vooraf persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag hoe u kosten kunt besparen en met goed debiteurenbeheer financiële ruimte creëert. Bijvoorbeeld door een quickscan van uw facturenmanagement.


Incassodiensten voor bedrijven en instellingen


Buitengerechtelijke incasso

Voor veel ondernemers klinkt het inschakelen van een deurwaarder als een zwaar middel. Toch is incasso het specialisme van de gerechtsdeurwaarders. We zijn doortastend en doeltreffend maar weten ook conflicten te beheersen en onnodige kosten te voorkomen.

> Meer informatie

Gerechtelijke incasso

Als een minnelijk incassotraject niet tot het gewenste resultaat leidt, kan de zaak aan de rechter worden voorgelegd. Uiteraard bespreken we dit vooraf met u. U weet daardoor precies waar u aan begint en welke risico’s er zijn.

> Meer informatie

Executie en tenuitvoerlegging

Voldoet de debiteur ook na een vonnis nog niet aan zijn verplichtingen, dan ondersteunen we u met betekeningen, het leggen van beslagen en het uitvoeren van ontruimingen. Doortastend en doeltreffend.

> Meer informatie

Incassobureau utrecht

Hulp nodig bij uw debiteurenbeheer?

Voorkom escalaties en draag uw incassoprocedure nu over

Wat is het voordeel van een incassobureau en gerechtsdeurwaarder in één?

Een gerechtsdeurwaarder is juridisch expert en openbaar ambtenaar. Zo is hij betrokken bij de start van een gerechtelijke procedure en de tenuitvoerlegging van een uitspraak van de rechter. Door die status boekt hij betere resultaten bij een debiteur dan een ‘gewoon’ incassobureau.

De gerechtsdeurwaarder mag dan openbaar ambtenaar zijn, hij is natuurlijk ook een ondernemer die proactief met u meedenkt over debiteurenbeheer, incasso en juridische zaken. U bent daarmee zeker van een uitgebreid en grondig advies – al voordat u een juridische procedure start.

Een gerechtsdeurwaarder kan alle stappen in een procedure bij de rechtbank zelf nemen, hij hoeft hiervoor geen advocaten of andere juristen in te schakelen. Daarmee bespaart u tijd en geld.

Raak ik mijn klant niet kwijt door het inschakelen van een deurwaarder?

Als ondernemer weet de gerechtsdeurwaarder hoe belangrijk het beheren (en behouden) van zakelijke relaties is. Daarom doen we ons werk altijd uitermate tactvol en bespreken we mogelijke oplossingen en regelingen vooraf met u.

Abonneer u op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws, whitepapers en columns over incasso en financiële werving.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.