DSO berekenen

Incassobureau Utrecht

Uw incassobureau in de regio Utrecht. Snel en doeltreffend.

Bent u op zoek naar incassobureau in Utrecht?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. BRU is een incassobureau en gerechtsdeurwaarder ineen. Vanuit ons kantoor in Utrecht helpen wij onze opdrachtgevers al ruim 25 jaar met hun openstaande vorderingen.

Of het nu gaat om een enkele losse vordering of het incassotraject van een hele debiteurenportefeuille, BRU helpt u graag. Wij kunnen uw incasso’s vanaf de eerste betalingsherinnering overnemen.

Vindt u het belangrijk dat tijdens het incassotraject de goede zakelijke relatie met uw klanten behouden blijft? Wij benaderen uw debiteuren altijd professioneel en doortastend, maar uitermate tactvol en constructief.

Online een incasso indienen?

Via onderstaande button kunt u online een incasso indienen.

 

Online Incasso Indienen

Laagdrempelig en transparant incassobureau in Utrecht

BRU is een laagdrempelig kantoor met korte lijnen naar onze opdrachtgevers. Wij geloven niet in standaardprocedures, dus bieden wij maatwerk. Altijd.

Daarnaast werken wij graag samen met u aan uw openstaande vorderingen. Dat doen we het liefst zo transparant mogelijk. We bespreken mogelijke oplossingen en regelingen daarom altijd eerst met u. Dit maakt dat u grip houdt op uw klantrelatie en u dus ook in de toekomst nog prettig zaken kunt blijven doen met uw debiteur. U heeft bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week online toegang tot uw lopende incassotrajecten.

Bij BRU bent u verzekerd van:

  • maatwerk
  • doortastende en doeltreffende incasso
  • met oog voor uw klantrelatie
  • zonder onnodige kosten

Neemt u gerust contact met ons op.

 

Online Incasso Indienen

Alle incassowerkzaamheden onder één dak

Toch liever uw incassowerkzaamheden uitbesteden? Dan kunt u bij ons terecht voor alle incasso- en gerechtsdeurwaarderswerkzaamheden, vanaf het eerste telefoontje met uw debiteur tot met gerechtelijke procedures en beslaglegging. Ons kantoor ligt centraal in Utrecht.


Een vast aanspreekpunt

Bij BRU weet u precies waar u aan toe bent: één adres in Utrecht, één aanspreekpunt en altijd dezelfde, hoge kwaliteit. En wist u dat u uw opdracht ook online of via e-mail kunt aanleveren? Wel zo makkelijk!


Oog voor de klantrelatie

Wij weten hoe het belangrijk het is om tijdens het incassotraject de zakelijke relatie met uw klant te behouden. Daarom werken wij samen met u aan een oplossing: professioneel en doortastend, tactvol en constructief.


Online incasso indienen

Online uw incasso indienen. Makkelijker wordt het écht niet. Stuur ons uw onbetaalde factuur toe, met uw gegevens én de gegevens van uw debiteur en we gaan spoedig over tot het incasseren van uw onbetaalde factuur.

 

Online incasso indienen