DSO berekenen

Incassobureau inschakelen

U wilt een incassobureau inschakelen? Al ruim 25 jaar zijn wij dé allround incassopartner van Utrecht. Ware incassospecialisten die zorgdragen voor het betaald krijgen van uw openstaande facturen.

Incassobureau inschakelen - Snel uw onbetaalde facturen betaald

U wilt een incassobureau inschakelen. Het is tenslotte vervelend als uw klanten, ondanks menig herinnering, nog steeds niet heeft betaald. Wij begrijpen dat dit vervelend is. Helemaal omdat u uw klanten graag als klant wilt behouden. Veel openstaande facturen kunnen uw cashflow en liquiditeit in gevaar brengen. Om dat te voorkomen, maar ook om de kans op betaling te verhogen, is het belangrijk om snel in actie te komen. Daadkrachtig én met de juiste toon, zodat uw klant behouden blijft. Hiervoor kunt u het beste een incassobureau inschakelen. BRU, incassobureau en gerechtsdeurwaarder in Utrecht, helpt u graag met uw incasso’s.

Incassobureau inschakelen of direct online een incasso indienen?

Via onderstaande button kunt u online een incasso indienen.

 

Online Incasso Indienen

Incassobureau inschakelen!

BRU is gevestigd in het stadion van FC Utrecht, Nieuw Galgenwaard. Door deze centrale lokatie kunnen wij u niet alleen in de regio Utrecht, maar door heel Nederland goed van dienst zijn.

Uiteraard geeft BRU u ook graag advies op maat, of nemen wij u uw incasso uit handen. Neemt daarvoor gerust vrijblijvend contact op met ons kantoor in Utrecht.

Alle incassowerkzaamheden onder één dak

Toch liever uw incassowerkzaamheden uitbesteden? Dan kunt u bij ons terecht voor alle incasso- en gerechtsdeurwaarderswerkzaamheden, vanaf het eerste telefoontje met uw debiteur tot met gerechtelijke procedures en beslaglegging. Ons kantoor ligt centraal in Utrecht.


Een vast aanspreekpunt

Bij BRU weet u precies waar u aan toe bent: één adres in Utrecht, één aanspreekpunt en altijd dezelfde, hoge kwaliteit. En wist u dat u uw opdracht ook online of via e-mail kunt aanleveren? Wel zo makkelijk!


Oog voor de klantrelatie

Wij weten hoe het belangrijk het is om tijdens het incassotraject de zakelijke relatie met uw klant te behouden. Daarom werken wij samen met u aan een oplossing: professioneel en doortastend, tactvol en constructief.


Online incasso indienen

Online uw incasso indienen. Makkelijker wordt het écht niet. Stuur ons uw onbetaalde factuur toe, met uw gegevens én de gegevens van uw debiteur en we gaan spoedig over tot het incasseren van uw onbetaalde factuur.

 

Online incasso indienen