DSO berekenen

Incasso uitbesteden?

Incasso uitbesteden? BRU: al ruim 25 jaar een allround incassopartner voor het uitbesteden van uw incasso's.

Incasso uitbesteden?

Incasso uitbesteden? U bent bij BRU aan het juiste adres.

Openstaande facturen: een grote bron van ergernis. En als u niet oppast een flinke kostenpost. Het geld dat ermee gemoeid is kunt u tenslotte niet investeren of op de bank zetten. Daarnaast kunnen uw eigen cash flow en liquiditeit erdoor in gevaar komen. Maar er zelf achteraan gaan kost u teveel tijd en ergernis. U vindt het bovendien moeilijk om uw klanten om betaling te vragen. Wat als jullie een discussie krijgen en ze niet meer terugkomen? Of denken dat het slecht gaat met uw bedrijf en u het geld nodig heeft? Hebt u er dan al eens over nagedacht om uw incasso’s uit te besteden? Schakel ons direct in.

Uw incasso uitbesteden aan BRU

Als u uw incasso uitbesteedt aan BRU komen wij zo snel mogelijk in actie. Door onze jarenlange ervaring met incasseren zijn wij in staat om snel een duurzame oplossing te bereiken. En omdat wij weten hoe belangrijk het is om een goede zakelijke relatie met uw klanten te behouden is onze benadering daarbij altijd professioneel en doortastend, maar uitermate tactvol en constructief.

U kunt uw incasso’s al vanaf de eerste telefonische of schriftelijke betalingsherinnering aan ons uitbesteden.

Incasso uitbesteden bespaart tijd

Incasso uitbesteden scheelt u enorm veel tijd. Tijd die u kunt besteden aan zaken waar u goed in bent: ondernemen en acquireren.


Incasso uitbesteden zorgt voor snellere betalingen

Professionele incassospecialisten weten hoe ze uw debiteuren ervan kunnen overtuigen om sneller te betalen. Met behoud van de klantrelatie uiteraard.


Oog voor de klantrelatie

Incasso uitbesteden wordt vaak niet gedaan omdat men bang is de klantrelatie te beschadigen. Een incassobureau inschakelen is echter juist verstandig. Als de gemoederen tussen u en uw klant al waren opgelopen kan een incassopartner bemiddelen. Zodat u ook nog in de toekomst samen zaken kan blijven doen.


Online uw incasso uitbesteden

Online uw incasso uitbesteden. Makkelijker wordt het écht niet. Stuur ons uw onbetaalde factuur toe, met uw gegevens én de gegevens van uw debiteur en we gaan spoedig over tot het incasseren van uw onbetaalde factuur.

Online incasso indienen