DSO berekenen

Deurwaarderskantoor Utrecht

Uw deurwaarderskantoor in de regio Utrecht. Van conservatoir beslag tot executie.

Deurwaarderskantoor in Utrecht nodig?

U bent op zoek naar een deurwaarderskantoor in de regio Utrecht. Een deurwaarderskantoor waar u niet alleen terecht kunt voor de incasso van uw onbetaalde facturen, maar dat u ook kan adviseren over uw debiteurenbeleid en u helpt met het opzetten van uw debiteurenbeheer.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in Utrecht helpt BRU al ruim 25 jaar veel verschillende opdrachtgevers met hun openstaande vorderingen, debiteurenbeleid en debiteurenbeheer. Wij rekenen zowel kleine ondernemingen als multinationals, advocatenkantoren en overheidsinstellingen tot onze klantenkring.

Dankzij onze jarenlange ervaring is BRU een begrip in de regio Utrecht. Onze specialisaties bevinden zich bij het MKB, Gemeenten, Woningcorporaties, grote corporates en de advocatuur.

U kunt bij ons deurwaarderskantoor terecht voor:

1) (Juridisch) advies, risicoanalyses, workshops en trainingen
2) Buitengerechtelijke incasso
3) Gerechtelijke incasso
4) Ambtelijke opdrachten

Transparant deurwaarderskantoor in Utrecht

BRU is een laagdrempelig deurwaarderskantoor met korte lijnen naar onze opdrachtgevers. Wij geloven niet in standaardprocedures, dus bieden wij maatwerk. Altijd, of het nu gaat om het innen van een enkele factuur, een incassotraject met honderden openstaande vorderingen of het trainen van uw administratie.

Bij BRU bent u ervan verzekerd dat wij:

a) u ontzorgen
b) maatwerk leveren
c) werken met vaste juridisch specialisten
d) doortastende en doeltreffende gerechtelijke incasso bieden
e) oog hebben voor uw klantrelatie

Neemt u gerust contact met ons op.

 

Contact opnemen

Alle incassowerkzaamheden onder één dak

Toch liever uw incassowerkzaamheden uitbesteden? Dan kunt u bij ons terecht voor alle incasso- en gerechtsdeurwaarderswerkzaamheden, vanaf het eerste telefoontje met uw debiteur tot met gerechtelijke procedures en beslaglegging. Ons kantoor ligt centraal in Utrecht.


Een vast aanspreekpunt

Bij BRU weet u precies waar u aan toe bent: één adres in Utrecht, één aanspreekpunt en altijd dezelfde, hoge kwaliteit. En wist u dat u uw opdracht ook online of via e-mail kunt aanleveren? Wel zo makkelijk!


Oog voor de klantrelatie

Wij weten hoe het belangrijk het is om tijdens het incassotraject de zakelijke relatie met uw klant te behouden. Daarom werken wij samen met u aan een oplossing: professioneel en doortastend, tactvol en constructief.


Deurwaarderskantoor inschakelen?

Deurwaarderskantoor Utrecht inschakelen? BRU gaat graag voor u aan de slag!