DSO berekenen

Uw deurwaarder in Utrecht

Bent u op zoek naar een deurwaarder in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. BRU is een incassobureau en deurwaarder ineen. Vanuit ons kantoor in Utrecht helpen wij onze opdrachtgevers al ruim 25 jaar met hun openstaande vorderingen en debiteurenbeheer.

Deurwaarder Utrecht

Omdat wij incassobureau en deurwaarder ineen zijn kunnen wij, als incasseren via buitengerechtelijke incasso niet mogelijk is, direct aan de slag binnen het gerechtelijke traject. Dat bespaart u tijd, én geld. Wij nemen u graag de gehele procedure uit handen, vanaf het opstellen van beslagrekesten en de dagvaarding tot en met de executie van het vonnis en een eventuele faillissementsaanvraag.

Daarnaast zijn wij u graag van dienst met:

  • het uitbrengen van een dagvaarding
  • het betekenen van een vonnis
  • het leggen van (conservatoir) beslag
  • het uitvoeren van een ontruiming

De kosten voor onze werkzaamheden zullen wij in eerste instantie altijd proberen te verhalen op uw debiteur.

Laagdrempelige en transparante deurwaarder in Utrecht

BRU is een laagdrempelig kantoor met korte lijnen naar onze opdrachtgevers. Wij geloven niet in standaardprocedures, dus bieden wij maatwerk. Altijd.

Daarnaast werken wij graag samen met u aan uw openstaande vorderingen. Dat doen we het liefst zo transparant mogelijk. We bespreken mogelijke oplossingen en regelingen daarom altijd eerst met u. Dit maakt dat u grip houdt op uw klantrelatie en u dus ook in de toekomst nog prettig zaken kunt blijven doen met uw debiteur. U heeft bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week online toegang tot uw lopende incassotrajecten.

Bij BRU bent u ervan verzekerd dat wij:

  • u ontzorgen
  • maatwerk leveren
  • werken met vaste juridisch specialisten
  • doortastende en doeltreffende gerechtelijke incasso bieden

Neemt u gerust contact met ons op.

Deurwaarder voor advocaten en notarissen

Vanuit Utrecht ondersteunt BRU advocaten, notarissen en andere juridische professionals door heel Nederland. Wij zijn in heel Nederland actief, maar werken als dat nodig is samen met andere deurwaarderskantoren die over het land verspreid zijn. In dat geval coördineren wij vanuit Utrecht de activiteiten, zodat uw opdracht in vertrouwde handen is en kwaliteit en snelheid gegarandeerd zijn.

Deurwaarder in Utrecht

BRU is gevestigd in het stadion van FC Utrecht, Nieuw Galgenwaard. Door deze centrale lokatie kunnen wij u niet alleen in de regio Utrecht, maar door heel Nederland goed van dienst zijn. Interesse in onze diensten? Neemt u dan contact met ons op.

Actuele informatie online

Met ons Dossier Online heeft u altijd toegang tot uw lopende incassotrajecten. Zo beschikt u 24 uur per dag, 7 dagen per week over de meest actuele informatie.


Een vast aanspreekpunt

Bij BRU weet u precies waar u aan toe bent: één adres, één aanspreekpunt en altijd dezelfde, hoge kwaliteit. En wist u dat u uw opdracht ook online of via e-mail kunt aanleveren? Wel zo makkelijk!


Risicoanalyse

Wilt u liever vooraf persoonlijk advies op maat? Of hulp bij het opzetten en/of uitvoeren van uw debiteurenbeleid? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.


Deurwaarder inschakelen?

Deurwaarder Utrecht inschakelen? BRU gaat graag voor u aan de slag!