DSO berekenen

Optimaliseer uw debiteurenbeheer? Download onze gratis toolkit

Al ruim 25 jaar zijn wij dé allround incassopartner van Utrecht. Ware incassospecialisten die zorgdragen voor het betaald krijgen van uw openstaande facturen.

Incasso Utrecht - Snel uw onbetaalde facturen betaald

Uw debiteuren betalen uw factuur niet op tijd. Wat vervelend. Als u veel openstaande facturen heeft kunnen uw eigen cashflow en liquiditeit in gevaar komen. Om dat te voorkomen, maar ook om de kans op betaling te verhogen, is het belangrijk om snel in actie te komen. Daadkrachtig én met de juiste toon. Maar hoe doet u dat?

BRU, incassobureau en gerechtsdeurwaarder uit Utrecht, helpt u graag met uw incasso’s.

Online een incasso indienen?

Via onderstaande button kunt u online een incasso indienen.

 

Online Incasso Indienen

Gratis tips & trucs

Wij geven u op deze website veel gratis tips & trucs. Met deze tips & trucs verhoogt u de kans dat uw facturen en incasso’s eerder worden voldaan. U kunt ook onze gratis toolkit downloaden. In deze toolkit vindt u weldoordachte voorbeeldbrieven voor betalingsherinneringen en aanmaningen, een handige rekenhulp voor incassokosten en een DSO-rekenhulp.

Wij hebben ook een gratis checklist voor u samengesteld. Als u deze checklist afloopt weet u binnen 5 minuten wat u nog (beter) moet regelen om uw incasso’s sneller betaald te krijgen.

Vindt u het moeilijk om uw debiteuren telefonisch over een incasso te benaderen? Download dan onze gratis belscripts.

Incassopartner in de regio Utrecht & nationaal!

BRU is gevestigd in het stadion van FC Utrecht, Nieuw Galgenwaard. Door deze centrale lokatie kunnen wij u niet alleen in de regio Utrecht, maar door heel Nederland goed van dienst zijn.

Uiteraard geeft BRU u ook graag advies op maat, of nemen wij u uw incasso uit handen. Neemt daarvoor gerust vrijblijvend contact op met ons kantoor in Utrecht.

BRU

BRU is een incassobureau en gerechtsdeurwaarder ineen. Vanuit ons kantoor in Utrecht helpen wij al ruim 25 jaar veel opdrachtgevers door het hele land met hun openstaande vorderingen. Wij rekenen zowel kleine ondernemingen als multinationals en overheidsinstellingen tot onze klantenkring.

BRU is een laagdrempelig kantoor met korte lijnen naar onze opdrachtgevers. Wij geloven niet in standaardprocedures en onnodige digitalisering. Wij bieden dus altijd maatwerk. Of het nu gaat om een enkele losse vordering, of het incassotraject van een hele debiteurenportefeuille, BRU helpt u graag. Wij zijn onder
meer gespecialiseerd in het MKB, Gemeenten, Woningcorporaties, Corporates en de advocatuur.


Alle incassowerkzaamheden onder één dak

Toch liever uw incassowerkzaamheden uitbesteden? Dan kunt u bij ons terecht voor alle incasso- en gerechtsdeurwaarderswerkzaamheden, vanaf het eerste telefoontje met uw debiteur tot met gerechtelijke procedures en beslaglegging. Ons kantoor ligt centraal in Utrecht.


Oog voor de klantrelatie

Wij weten hoe het belangrijk het is om tijdens het incassotraject de zakelijke relatie met uw klant te behouden. Daarom werken wij samen met u aan een oplossing: professioneel en doortastend, tactvol en constructief.


Online incasso indienen

Online uw incasso indienen. Makkelijker wordt het écht niet. Stuur ons uw onbetaalde factuur toe, met uw gegevens én de gegevens van uw debiteur en we gaan spoedig over tot het incasseren van uw onbetaalde factuur.

 

Online incasso indienen

Optimaliseer uw debiteurenbeheer met deze downloads

Download onze toolkit!

Eerst zelf bekijken of u uw openstaande vordering kunt incasseren, zonder tussenkomst van een incassobureau of gerechtsdeurwaarder? Download onze Toolkit Debiteurenbeheer met voorbeeldbrieven en rekentools.

> Toolkit downloaden

 

Download onze checklist

Als ondernemer wilt u facturen zo snel mogelijk betaald hebben. Wist u dat u dat voor een groot deel zelf in de hand heeft? Om u daarbij te helpen heeft BRU deze checklist opgesteld. Onbetaalbaar!

> Checklist downloaden

 

Download ons belscript

Telefonisch nabellen van onbetaalde facturen kan een uiterst effectief middel zijn om uw debiteur op de hoogte te brengen van de betalingsachterstand. Download daarom ons handige belscript voor telefonische betalingsherinneringen en telefonisch aanmanen.

> Belscript downloaden

Laat uw facturatieproces beoordelen

U wilt facturen snel betaald krijgen, zonder al teveel onnodige rompslomp. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe een optimaal facturatieproces er uit ziet. Benieuwd waar uw verbeterpunten liggen? Laat ons een analyse uitvoeren.

> Facturatieproces analyseren

 

Laat uw aanmaning analyseren

Aanmaningen zijn al vervelend genoeg. Wanneer u er één verstuurt, wilt u dan ook dat de kans zo groot mogelijk is dat de openstaande factuur alsnog betaald wordt. Hoe? Laat uw aanmaning controleren op verbeterpunten.

> Aanmaning analyseren