Vacature: Medewerker Incasso (32-40 uur per week)

Terug

BRU Incasso & Gerechtsdeurwaarders in Utrecht is op zoek naar een enthousiaste collega!

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Zaakbehandelaar/ Medewerker Incasso die onze gerechtsdeurwaarderspraktijk komt versterken.

Functieomschrijving Medewerker Incasso

Als zelfstandig zaakbehandelaar heb je een afwisselende functie. Na een interne opleiding verzorg je de dossierbewaking, correspondentie, het opstellen van exploten en overleg je met de betrokken partijen. Je werkt als intermediair aan oplossingen, maakt betalingsafspraken, plant en begeleidt de buitengerechtelijke acties en als nodig, in overleg met onze deurwaarders, ook de gerechtelijke maatregelen. Wij hebben een incasso- en ambtelijke praktijk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die allround inzetbaar is en, bij voorkeur, breed georiënteerd binnen de incasso- en gerechtsdeurwaarderspraktijk. 

Wij bieden een salaris in overeenstemming met opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en studiefaciliteiten. Je werkt in een plezierige werkomgeving, waarin we in een collegiale en informele sfeer met elkaar samenwerken.

Functie-eisen Medewerker Incasso

Wij zoeken naar een enthousiaste Jurist met HBO/WO werk- en denkniveau die, bij voorkeur, reeds werkervaring heeft opgedaan bij een gerechtsdeurwaarderskantoor. Je bent proactief en breed inzetbaar. Je kan prima in teamverband werken. Daarnaast dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor in Utrecht waar een compact team van enthousiaste mensen werkt aan zaken voor het bedrijfsleven, woningbouwverenigingen, overheidsinstanties en juridische beroepsbeoefenaren. Goede service en een hoge kwaliteit van dienstverlening zijn onze uitgangspunten. Wij werken in een collegiale sfeer zonder sterk hiërarchische structuur.

Solliciteer direct