Vacature: Jurist (24-40 uur per week)

Terug

BRU Incasso & Gerechtsdeurwaarders in Utrecht is op zoek naar een enthousiaste collega!

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een Jurist die onze gerechtsdeurwaarderspraktijk komt versterken.

Functieomschrijving Jurist

Als jurist heb je een afwisselende functie. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het zelfstandig behandelen van dossiers en alle voorkomende juridische werkzaamheden die daarbij horen, zoals het opstellen van conclusies en akten en het bijwonen van zittingen. Verder adviseer je cliënten over de te nemen (juridische) stappen. Je denkt daarbij in oplossingen. Ook ben je bereid om portefeuilles van opdrachtgevers te begeleiden en zorg je voor de voortgang daarin. We hebben een incasso- en ambtelijke praktijk. We zijn op zoek naar een jurist die allround inzetbaar is en breed georiënteerd binnen de gerechtsdeurwaarderspraktijk.

Wij bieden een salaris in overeenstemming met opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en studiefaciliteiten. Je werkt in een plezierige werkomgeving, waarin we in een collegiale en informele sfeer met elkaar samenwerken.

Functie-eisen Jurist

Wij zoeken naar een enthousiaste collega met minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur relevante werkervaring op een incasso- of gerechtsdeurwaarderskantoor. Je bent proactief en breed inzetbaar. Je kan prima in teamverband werken. Daarnaast dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor in Utrecht waar een compact team van enthousiaste mensen werkt aan zaken voor het bedrijfsleven, woningbouwverenigingen, overheidsinstanties en juridische beroepsbeoefenaren. Goede service en een hoge kwaliteit van dienstverlening zijn onze uitgangspunten. Wij werken in een collegiale sfeer zonder sterk hiërarchische structuur.

Solliciteer direct